skip to Main Content

Penelope Events & Catering is gespecialiseerd in het professioneel verzorgen van evenementen, catering, feesten en partijen. Ongeacht de vorm, grootte, doelgroep of locatie. Vanuit ons kantoor in Ter Aar zijn wij landelijk actief als evenementenbureau. Begin 2018 hebben wij het bedrijf Leliveld Verhuur overgenomen en zijn wij SafetyBloxx opgestart. Met deze uitbreiding hebben wij een totaalpakket in handen om uw evenement volledig en veilig te organiseren.

events-leliveldverhuur

Leliveld Verhuur is al ruim 30 jaar landelijk actief en een betrouwbare partner. Wij denken graag met mee om jouw feest of evenement tot een succes te maken. Ook losse verhuur is mogelijk. Denk hierbij aan tapijt, podia, zijwanden, plafondstoffering, licht, geluid, meubilair, video, airco, verwarming, hekwerk, stroom en aggregaten.

events-safetybloxx

Door het inzetten van SafetyBloxx zijn bezoekers beschermd tegen ongewenst verkeer. De robuuste, multifunctionele maar ook mooie SafetyBloxx vormen een waardevolle toevoeging aan jouw evenement. We denken ook graag met mee hoe we jouw evenement aan de strenge veiligheidsvoorschriften kunnen laten voldoen.

Organisatie events

Penelope Events & Catering is jaarlijks verantwoordelijk voor de organisatie van meerdere evenementen. Daarnaast ondersteunen we nog een groot aantal evenementen op het gebied van vergunningen, faciliteiten, drankvoorziening en meer!

Back To Top